Notice:<i>Undefined index: ctitle</i><br />

Documentaire laten maken

Schijn je lens op een specifiek onderwerp, maak een making-off van een aankomende bedrijfsontwikkeling of toon een menselijk beeld achter het merk. Een documentaire geeft je een mogelijkheid om de persoonlijke kant van jouw merk te laten zien en mensen op een emotioneel niveau met jouw merk te binden.

Lees meer Ja, dat wil ik
Eigenzinnige verhalen
hoge production value
samenwerking in creatie
visual storytelling

Een documentaire laten maken

Heb je een project, product, personeel of service waar je trots op bent en wilt delen met een doelgroep? Je kan je merkverhaal natuurlijk telkens weer opnieuw vertellen aan nieuwe klanten, partners of financiers. Óf je kan er voor kiezen een krachtiger en efficiënter middel in te zetten, een documentaire. In een bedrijfsdocumentaire kun je de tijd nemen om de kijker te laten zien voelen waar jouw merk voor staat. Bij GIG zijn we gepassioneerd verhaalvertellers, zowel kort als lang. Met de storytelling in een van onze docu's wonnen wij dit jaar nog een award. We helpen je dan ook graag met jouw documentaire te laten scoren!

NEEM NU CONTACT MET ONS OP OM TE SPARREN OVER JOUW DOCUMENTAIRE

documentaire voorbeelden

Waarom kiezen voor documentaire?

Documentaires bieden je een unieke mogelijkheid om jouw doelgroep te laten weten wie jij écht bent. Je hoeft hierbij geen rekening te houden met een tijdslimiet, zoals dat bijvoorbeeld bij een commercial of bedrijfsfilm wel het geval is. Dit biedt nieuwe kansen om je verhaal te vertellen en je doelgroep te inspireren. Waar onze andere contentvormen zich meer lenen voor push-strategiën, zal een documentaire juist mensen naar je toe trekken. Dit doe je door het verhaal te focussen op de achtergrond van je merk. Waarom ben jij merkwaardig? Dit verhaal kun je vertellen in een mini-doc van 4 minuten, een twaalfdelige docu serie of een documentaire van een anderhalfuur. Het effect van deze contentvormen is hetzelfde: een trouwere achterban die niet alleen de wat begrijpt, maar ook waarom je merk belangrijk. 

Wij helpen je graag verder!

Mensen worden tegenwoordig niet meer getriggerd door films met een duidelijk commercieel oogmerk. Het is veel effectiever om je bedrijfsvisie over te dragen in een film met een overtuigend merkverhaal. Hierbij is het belangrijk dat je niet de wat communiceert, maar je doelgroep laat zien waarom ze in jouw merk moeten investeren. Een achtergrondverhaal focust veel meer op emotie en gevoel. Hierdoor onthoudt  je doelgroep de boodschap uit de documentaire beter. Wij helpen je graag je verhaal te creëren. Een verhaal met humor en drama, kwetsbaarheid en kracht. Een écht verhaal. Door onze ervaring als prijswinnende documakers, leveren wij documentaires af die scoren. Daarnaast werken wij samen met externe documentaire directors, zodat wij altijd de juiste storytellers in huis hebben om jouw verhaal te vertellen.

OVERTUIGD VAN DE KRACHT VAN EEN DOCUMENTAIRE? LET'S GIG TOGETHER!

Bekijk onze Documentaire laten maken

Op zoek naar meer beeldende inspiratie en merkwaardige merkfilms?
Bekijk hier de vergelijkbare videoprojecten binnen deze dienst.

documentaires

NAC – AVONDJE NAC EEN LIEFDESVERKLARING

Bekijk dit project
documentaires

Morocco Desert Challenge - We are rally

Bekijk dit project

Overige diensten

Sportmarketing Video

Breng je brand in beweging en scoor een sportmarketing film! Maak van je club-fans je merk-fans.

Sport GIGs

Productvideo laten maken

Zoom in op je product en neem je doelgroep mee langs ieder detail van jouw product.

product gigs

Campagnefilms

Campagnefilms brengen de juiste merkboodschap op het juiste moment bij de juiste doelgroep.

Campagne gigs

Onze
Merkwaardige
klanten

booking.com video
perfetti van melle video
ASML video partner
MTV video production
danone tv reclame
Interpolis commercial

Samen sparren over jouw film?

Heb je interesse om film in te zetten? Of heb je vragen over de mogelijkheden binnen onze videodiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!  

Ruben van der Burgh
Ik help je graag verder!
Ruben van der Burgh

Business developer

ruben@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op
Core Warning:Module 'imap' already loaded