Go back

Ivo van Aart

How did I get GIGgy with it?

Als geboren en getogen Bredanaar vond ik het natuurlijk interessant dat GIG als mediaproducent in Breda zo snel groeit. Ik kende hun werk, raakte geïnspireerd door hun ondernemerschap en heb ze eens gemaild om koffie te drinken. Gelukkig hielden ze van koffie.

 

Greatest GIG?

De Virtual-Reality-installatie VPRO Peepshow, die we voor Lowlands en de Dutch Design Week maakten. In dat project heb ik niet alleen veel geleerd over VR maar heb het ook meteen allemaal toe kunnen passen. Het resultaat was dat we honderden mensen een enorme mindfuck-ervaring hebben bezorgd, waar ik erg trots op ben.

Suspicious Minds, de televisieserie die ik maakte voor NPO3. Daar kon ik van begin tot eind een serie bedenken, niet alleen vóór de schermen maar ook achter de schermen. Het was de eerste NPO-serie die video-on-demand-stijl uitkwam nog voordat het op televisie verscheen.

 

If I GIG it my way? 

Bij iedere productie zoek ik de grenzen en conventies op, om ze daarna te kunnen doorbreken. Ik hou van innoveren, ga graag op zoek naar nieuwe vormen, technieken en stijlen. Mijn ideale productie laat mensen iets nieuws zien dat ze inspireert en opnieuw aan het denken zet.

Let’s GIG together and feel alright!