GIG maakt het állerbeste Brabantse communicatiewerk van 2020.

 17/09/2021

Met de winst van maar liefst 2 Bonk awards voor ETZ: Positief Gestest.

Op donderdag 16 september 2021 werd in het Klasse Theater in Tilburg de 25e editie van de Bonk Awards uitgereikt. Met de case ETZ: Positief Getest sleept het Brabantse video bedrijf GIG  creative film production wederom een Bonk in de wacht in de categorie beeldcommunicatie, daarnaast won het bedrijf ook de publieksprijs met de SuperBonk: de prijs voor het állerbeste Brabantse communicatiewerk van 2020.

Met de documentaire die ETZ en GIG creative film production maakten brachten ze de wereld in kaart die op dat moment in brand stond. Een prachtig verhaal over zorg, angsten en ontwikkelingen die zich sneller opvolgden dan dat de geschiedenisboeken ze konden schrijven. “Heel bijzonder om in coronatijd een documentaire te kunnen maken over dat onderwerp waar je zelf middenin de rollercoaster zat,” aldus Toon Donders, regisseur en creative lead bij GIG.

Toon is in zijn nopjes met de onderscheiding: “Hier ben ik zeer trots op. Het bevestigd de koers die we varen binnen GIG, doordat we werk willen maken dat zich onderscheid in het huidige content landschap. Fijn dat we daarin ook de juiste klanten vinden die durven mee te gaan op die ambitie. Awards winnen is nooit een doel op zich, maar natuurlijk wel een erg mooi compliment als kroon op je werk.”

Ieder jaar reikt Communicatieclub Bourgondië (CCB) de communicatieprijs “De Bonk” uit aan de beste reclamecampagnes en communicatiewerk uit Brabant van het afgelopen jaar. De grootste regionale communicatieprijs van Nederland, waarbij een vakjury van professionals de winnaars bepaalt. Dit maal uitgereikt in hybride vorm, waarbij genomineerden in de zaal in spanning zaten en er vanuit huis meegekeken en gestemd kon worden op een interactieve livestream.

Naast de case voor ETZ was GIG ook genomineerd voor de brandfilm voor Van Ham Tenten en Podia en de case voor Dé Bingo Show, van het zusterbedrijf GIG live streaming solutions. Een hele mooie score!

Gerelateerd nieuws

Er is maar één Avondje NAC

Een fenomeen in de voetbalwereld, een eer om te mogen maken. Zeker ...

Lees dit bericht

Vakgarage lanceert nationale marketingcampagne met Mike Weerts en Iris Rulkens

Als vertrouwde naam in de autowereld zet Vakgarage een volgende sta...

Lees dit bericht

Emerce Eday: over de toekomst van Shopstreaming

Wat maakt Shopstreaming zo interessant? Tijdens Emerce Eday 2021 sc...

Lees dit bericht