Go back

NAC – ‘Avondje NAC’ een liefdesverklaring

De mooiste club, parel van het zuiden. Er gaat niets boven een Avondje NAC. Al jaren een fenomeen in Breda. Dat weet je, dat voel je.

 

‘Avondje NAC: Een liefdesverklaring’ is een docu die vernoemd is naar het gelijknamige boek van sportjournalist en NAC-fanaat Sjoerd Mossou. In samenwerking met Gr8 Industries gingen we op zoek naar het clubgevoel, het NAC van de supporters. Want dat is wat de club groot maakt.

Deze GIG droeg niet alleen bij aan een boost in seizoenskaarten verkoop, maar was ook de opening naar een lange termijnsamenwerking tussen GIG en NAC. Als Breda’s bedrijf zijn we daar natuurlijk enorm trots op!

 

Client: FOX-Sports en NAC

Teaser van de docu

Promo-trailer van de docu

Campagne video

Om de docu te promoten hebben wij ook een teaser en een promo video gemaakt. Daarnaast hebben wij in opdracht van NAC de campagne video ‘Altijd Trouw, Altijd NAC’.

‘Altijd Trouw, Altijd NAC’ is een promo-film die onderdeel was van een grotere branding campagne van NAC die de intentie had supporters te binden met de Bredase club. De titel dekt perfect de lading van deze film. Tijdens een ‘Avondje NAC’ trekt heel Breda leeg en kleurt het Rat Verlegh stadion zwart-geel. Een avond vol spanning, passie en gezelligheid! Dat is NAC. Ongeacht het resultaat van de wedstrijd, de supporters staan altijd klaar voor hun club. GIG springt voor NAC, jij springt voor NAC, wij springen allemaal voor NA-NA-NA-NA-NAC!

Let’s GIG together and feel alright!