Go back

BuitenHof Tuinmeubelen – Brandfilm

BuitenHof Tuinmeubelen is met ruim 18 megastores in Nederland en België een grote speler in de tuinmeubelen branche. Dit bedrijf wilde in eerste instantie een interne film om aan hun huidige personeel te laten zien hoe de perfecte customer journey eruitziet. Wij zagen in dit concept een mogelijkheid om employer branding toe te passen, door de interne personeelsfilm om te zetten in een brandfilm. Deze brandfilm is vervolgens online gecommuniceerd op de kanalen van Buitenhof, waardoor toekomstige klanten een beeld krijgen bij het werkproces, werkvloer en werknemers van het bedrijf. In andere woorden, zij krijgen in één oogopslag een gevoel bij het bedrijf.

 

Client: BuitenHof Tuinmeubelen

Vacaturefilms

In de brandfilm schenen wij onze lens ook op het werkproces van verschillende werknemers binnen het bedrijf. Door deze beelden te recyclen en restylen konden wij Buitenhof uiteindelijk een employer branding pakket geven die gericht was op vier verschillende doelgroepen.

In plaats van een standaard vacature tekst, geven deze vacaturefilms de sfeer van de werkvloer weer. Een beeld wat zich een stuk makkelijker nest in de gedachten van de doelgroep. Low effort, high result!

Vacaturefilm Bezorger

Vacaturefilm Bijrijder

Vacaturefilm Heftruckchauffeur

Let’s GIG together and feel alright!