social content

NAC – OPERATIE EREDIVISIE

Na 2 seizoenen in de Jupiler League had NAC in 2017 weer een kans om terug te komen in de Eredivisie. De laatste wedstrijden tegen NEC waren beslissend of dat de operatie zou slagen. Een zenuwslopende strijd, waarbij alle support nodig was. Het resultaat; geen stem meer over, 10 jaar jonger van spanning en … Hup NAC!

Samen goals maken

Niet alleen voetballend, maar ook in communicatie zat NAC Breda met een uitdaging. De club speelde voor het tweede seizoen terug in de Jupiler League en moest daarin hard werken om stappen te maken. Het was van het allergrootste belang dat niet alleen de club zo snel mogelijk zou promoveren naar de Eredivisie, maar dat ook de marketing hierin mee zou groeien om de club klaar te stomen voor het echte werk. Bij NAC schoven we aan met een lange termijn visie, samen bouwen aan een gezonde en positieve toekomst!

Creating Together

Bij NAC werken we samen met een legio aan partners met verschillende expertises. Dit zorgt voor een mooie dynamiek. Je merkt dat dit elkaar versterkt en dat je met elkaars positieve energie gevoed wordt. Samen met gr8 agency, RB-Media, Batucada & VDS Visuele Creaties werken we aan een sterk merk. Zo ontstond ook Operatie Eredivisie, een campagne om NAC terug naar de Eredivisie te juichen. Wat hebben we hier fantastische beelden mogen maken.

Eerlijk is eerlijk, we waren bij GIG nou niet de grootste voetbal kenners. Maar van film & storytelling hebben we gelukkig wel kaas gegeten. Zo gingen we volle bak aan de slag voor de eerste film die we voor NAC maakte; het avondje NAC. Een film om de campagne rondom de seizoenskaarten extra kracht bij te zetten. Met groot succes! Een hele gave film om te maken en de opening naar een langere samenwerking met de club. Zo hebben we inmiddels al meerdere films mogen maken. Een hele bijzondere was toch wel het vastleggen van de uitvoering en het succes van Operatie Eredivisie. We kunnen toch wel stellen dat NAC Breda ons hart veroverd heeft. Fantastisch om zo te mogen beginnen, we kijken uit naar de toekomst!

Gerelateerde projecten

Heb jij de smaak te pakken en laat jij je graag inspireren door meer van dit soort content? 
Bekijk dan eens de films hieronder waarin wij vergelijkbare projecten tonen waar wij trots op zijn!

(online) commercials social content

NAC - Seizoenskaarten campagne 2019/2020

Bekijk dit project
brand films corporate video

HANKO - Dedication for insulation

Bekijk dit project

Enkele van onze
merkwaardige klanten

van der valk video
europcar campagne
interpolis filmpje
jupiler video
NAC film
KPN video productie
Infiti cars commercial
Corona video reclame
MTV video
Tango online commercial
Danone tv ad

Ook aan de slag met film?

Geinspireerd door ons brede portfolio vol diverse video-content? Wij helpen je graag om jouw ambities te behalen. Dat begint natuurlijk allemaal bij een bakje koffie en een goed gesprek.

Maarten Verhey
Ik help je graag verder!
Maarten Verhey

Executive director / founder

maarten@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op
Core Warning:PHP Startup: Invalid library (maybe not a PHP library) 'imap.so'