Notice:<i>Undefined index: ctitle</i><br />

Campagnefilms

Ben je bezig met de re-branding van je merk, wil jij je doelgroep effectief marketen of juist re-marketen met in het oog springende content? Campagnefilms bieden je een pakket aan klikbaar en deelbare video content waardoor jij verschillende marketingdoelen kan behalen! Samen een doeltreffende campagne creëren?

Lees meer Ja, dat wil ik

Campagnefilm laten maken?

Een campagne is een manier om mensen een duidelijke keuze te laten maken, al dan niet tijdelijk. In de vorm van een reclamecampagne, verkiezingscampagne of een campagne om een bepaalde keuze, wens of doelstelling na te streven. Soms groot, soms klein. Bij GIG focussen we ons meer op de campagnegerichtheid van video, de reclame kant dus. Juist door een campagne breed uit te zetten en duidelijk, herkenbaar beeld neer te zetten in online en offline kanalen creëer je een effectiever bereik en valt je campagne meer op.

Campagnes zijn vaak meer dan alleen video, maar zelfs binnen campagnes merken we meer en meer dat er diverse kanalen zijn die ingezet kunnen worden voor video. Denk aan digitale OOH kanalen, digitale abri's, bioscoopreclame, social media video, prerolls, online banners. En allemaal nog eens is diverse formats. Het meest effectief gebruik je deze door ze herkenbaar te houden in uitstraling, maar wel gespecialiseerd op de juiste boodschap, doelgroep en locatie. Video wordt een grotere specialiteit waarin niet enkel de kennis van het maken verweven zit, maar ook marketing- en technische kennis een steeds grotere rol spelen. Gelukkig ben je bij GIG dan aan het juiste adres!

Soms is één film niet voldoende om je merkboodschap effectief bij je doelgroep over te brengen. Door middel van een campagne aanpak kun je je doelgroep doeltreffend aansporen tot actie. Bij GIG werken bijvoorbeeld we met het Hero-Hub-Hygiene model om te garanderen dat jij de content bezit om een treffende campagne neer te zetten die je doelgroep bijblijft. Grijp de aandacht met een brand film, target je prospects met een productfilm en re-market je klanten met nieuwe mogelijkheden. Wij kijken graag met je mee welke campagne content voor jou werkt!

Neem contact met ons op

Bekijk hier een van onze campagnevideo

Wat kunnen campagnefilms voor jou doen?

Een goede campagne gebruikt gevoel en beleving om mensen over te laten gaan tot actie. Je wilt mensen bewegen richting jouw marketingdoel. Dit doe je door je merkwaarden treffend in beeld te brengen, de gedachte achter je merk te tonen of je doelgroep te overtuigen waardoor deze ingaan op jouw aanbieding. Wat je doel ook is, film biedt hiervoor het perfecte medium. Campagnevideo's bieden je klikbare content die vaak gedeeld wordt! Inspireer je doelgroep, bindt kijkers aan je merk en link je content naar je website. Hierdoor ga je van campagne naar champagne! 

Wij helpen je graag verder!

Een campagnefilm laten maken doe je met een duidelijk doel voor ogen. Je wilt misschien een nieuw product onder de aandacht brengen of mensen aansporen in te gaan op een tijdelijk aanbod. Wat de boodschap ook is, het kerndoel van je campagne blijft hetzelfde: je wilt kijkers aansporen tot actie! Campagnevideo's bieden je hierin een effectief en efficiënt middel om je klanten te bereiken, insipireren en activeren. Bij GIG richten wij graag onze lens op jouw campagne. Met onze expertise in het vak en jouw input vanuit de markt helpen wij je graag om het concept van je campagne glashelder neer te zetten. Samen kijken wij waar de kansen liggen om jouw campagne te laten scoren. Haal het maximale uit je investering en start met film! 

OVERTUIGD VAN DE KRACHT VAN EEN CAMPAGNEFILM ? LET'S GIG TOGETHER! 

Bekijk onze Campagnefilms

Op zoek naar meer beeldende inspiratie en merkwaardige merkfilms?
Bekijk hier de vergelijkbare videoprojecten binnen deze dienst.

corporate video

KPN – HOUDOE & WELKOM

Bekijk dit project
(online) commercials social content

NAC shirtonthulling 2019-2020

Bekijk dit project

Overige diensten

corporate film

Breng je bedrijf tot leven met een corporate film. Toon je doelgroep wat jou merkwaardig maakt.

corporate gigs

Sportmarketing Video

Breng je brand in beweging en scoor een sportmarketing film! Maak van je club-fans je merk-fans.

Sport GIGs

Gepersonaliseerde video

Maak je content persoonlijk, spreek je doelgroep direct aan en creëer maximale betrokkenheid.

Personal GIGs

Onze
Merkwaardige
klanten

booking.com video
perfetti van melle video
ASML video partner
MTV video production
danone tv reclame
Interpolis commercial

Samen sparren over jouw film?

Heb je interesse om film in te zetten? Of heb je vragen over de mogelijkheden binnen onze videodiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!  

Ruben van der Burgh
Ik help je graag verder!
Ruben van der Burgh

Business developer

ruben@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op
Core Warning:Module 'imap' already loaded