WIE ZIJN WIJ?

GIG is een Brabants videoproductie bedrijf die staat voor werk in opvallende vorm. Door krachtige content en doeltreffende films te maken die werken. Dat doen wij al tien jaar met passie, iedere dag weer! Of je nu vooral je merk, het bedrijf, het productieproces of je producten in beeld wilt brengen, GIG helpt je om deze doelen te bereiken. Dit doen we o.a. voor bureau's met ballen, merkwaardige merken en booming businesses.

Passievolle filmmakers
Verhalenvertellers
Oog voor detail
Gezonde dosis humor

Always on top

Een tijdlijn verandert per seconde. Voor jij met je ogen kunt knipperen zijn alle ogen weer op de volgende hype gericht en loop jij achter je volgers aan. Met ons diverse team hebben we alle disciplines in huis en staan we altijd voor je klaar. Doordat we ons business model schaalbaar hebben gemaakt kunnen we altijd opschalen als dat nodig is met de juiste expertises. Door samen te werken met creative concepters, de scherpste cameramensen en meest gedreven regisseurs hebben we altijd de juiste mensen in huis voor jouw GIG.

Daarnaast hebben we veel eigen voorzieningen om je goed te kunnen bedienen, zoals: een eigen filmstudio, een eigen geluidsstudio, verschillende edit suites, een color grading suite en een berg apparatuur. Zo zijn we flexibel en kunnen we snel leveren.

Let's get this gig started

GIG staat voor werk in de opvallende vorm. We maken kick-ass content, flashy films en arty animaties die voor je werken. Of je nu vooral je merk, het bedrijf, het productieproces of de producten in beeld wilt brengen, GIG helpt je om dat doel te bereiken. Als experts op gebied van video helpen we je graag verder met allerlei vraagstukken. Soms simpel, soms complex. Het liefst met zoveel mogelijk production value en gave inhoud. Dat doen we niet op op een manier waarbij film over de schutting gegooid wordt, dat doen we samen. In co-creatie. Door gebruik te maken van kennis, expertise en data van de klant willen we alle benodigde informatie benutten om tot het best mogelijke creatieve resultaat te komen. 

Om dit proces zoveel mogelijk te stroomlijnen hebben we een eigen werkwijze opgesteld. Zo houden we de lijntjes kort en effectiviteit hoog.

bekijk onze werkwijze
werkwijze_wheel

Samen een opvallende film maken?

Bij GIG zijn wij ervaren filmmakers en gepassioneerde problemsolvers. Met jouw input uit de markt en onze ervaring in het vak behalen wij samen al je doelstellingen, frame voor frame! 

Maarten Verhey
Ik help je graag verder!
Maarten Verhey

Executive director / founder

maarten@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op