Notice:<i>Undefined index: ctitle</i><br />

Gepersonaliseerde video

Gepersonaliseerde video wordt steeds meer gebruikt om klanten op een unieke manier bij je merk te betrekken. Alle informatie in de video is precies afgestemd op jouw doelgroep. Hierdoor voelen de kijkers zich eerder betrokken bij je merk, zullen ze zich eerder emotioneel geraakt worden door de boodschap en sneller bewogen worden door de call to action. Denk bijvoorbeeld aan een bedankvideo voor loyale klanten of houd klanten op de hoogte van de levering van een product met persoonlijke films.

Lees meer Ja, dat wil ik
maak alles mogelijk met data
Van 1 tot 1.000.000+ video's
real time rendering
GDPR proof

Een gepersonaliseerde video laten maken

Online content wordt steeds persoonlijker. Waar eerst de gepersonaliseerde e-mails al een sprong had genomen, geldt dat nu ook voor video. Een gepersonaliseerde film is richt zich op een specifiek persoon of een specifieke doelgroep met een specifieke call to action. Dit kan je op verschillende manieren bereiken, bijvoorbeeld door iedere (potentiele) klant vanuit je klantbestand te benaderen met een gepersonaliseerde video op maat. Dat klinkt ingewikkeld, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Zelfs met een simpele smarphone-video kan je in 5 minuten een persoonlijke video maken. Het belangrijkste is dat kijkers zich persoonlijk aangesproken voelen door jouw video. Wij helpen je graag de juiste aanpak bepalen.

Overtuigd? Doe hier een aanvraag voor jouw productie

Voorbeelden van gepersonaliseerde video's

Wat kan een gepersonaliseerde video voor je doen

Met behulp van gepersonaliseerde video’s geef je je bedrijf een gezicht en bouw je een persoonlijke band op met je doelpubliek. Daardoor krijgen potentiële klanten meer vertrouwen in je bedrijf, producten en diensten. Gepersonaliseerde video’s worden vaker volledig afgekeken, zorgen voor een hogere click-through-ratio en leiden gemiddeld tot een 45% hogere koopintentie en een stijging van 19% in sales. Bovendien zijn ze door de volledige afgestemde persoonlijke inhoud, relevant voor de kijker. Alles wat je ziet doet er toe. Zo blijft het interessant en blijft de kijker zijn aandacht er bij houden. Het gebruik van gepersonaliseerde video is niet nieuw, de manier waarop dit er high end uit ziet wel. Zo wordt je gepersonaliseerde video nog overtuigender en val je op binnen het content aanbod. 

Alles wat data is kun je verwerken in video. Dat kan gepersonaliseerde content zijn, maar ook algemene data zoals het weer, locaties, valuta. Noem het maar. En geen zorgen, we werken altijd AVG proof. 

Overtuigd? Doe hier een aanvraag voor jouw personalised productie

Bekijk onze Gepersonaliseerde video

Op zoek naar meer beeldende inspiratie en merkwaardige merkfilms?
Bekijk hier de vergelijkbare videoprojecten binnen deze dienst.

brand films corporate video

Van Ham Tenten & Podia

Bekijk dit project
brand films corporate video

RB-Media - future proof online solutions

Bekijk dit project

Overige diensten

Documentaire laten maken

Versterk je boodschap en toon achtergrond verhalen van klanten, personeel en experts.

Docu GIGs

Campagnefilms

Campagnefilms brengen de juiste merkboodschap op het juiste moment bij de juiste doelgroep.

Campagne gigs

Sportmarketing Video

Breng je brand in beweging en scoor een sportmarketing film! Maak van je club-fans je merk-fans.

Sport GIGs

Onze
Merkwaardige
klanten

booking.com video
perfetti van melle video
ASML video partner
MTV video production
danone tv reclame
Interpolis commercial

Samen sparren over jouw film?

Heb je interesse om film in te zetten? Of heb je vragen over de mogelijkheden binnen onze videodiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!  

Ruben van der Burgh
Ik help je graag verder!
Ruben van der Burgh

Business developer

ruben@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op