Go back

Toon Donders

How did I get GIGgy with it? 

Tijdens mijn zoektocht naar een stage stuitte ik op GIG. Ik heb ze gebeld, gemaild, postduiven gestuurd en alles gedaan om stage te mogen lopen bij ze omdat ik zeer gecharmeerd was van het werk wat ze maakten. Mijn stage beviel zo goed dat ik helemaal niet weg wilde toen mijn stage klaar was en zodoende ben ik nog steeds trots onderdeel van het team.

 

Greatest GIG?

Er kwam een ‘shirt reveal’ opdracht voor NAC Breda binnen. Deze klus sprak mij heel erg aan. Het concept van de film heb ik uitgewerkt met scripts en storyboards. Samen met Michiel heb ik de film geregisseerd. Er zat behoorlijk wat tijdsdruk op het schieten van de productie, maar door hier op een efficiënte manier mee om te gaan, werd de deadline gehaald en het resultaat was erg mooi. Het beste deel van de productie waren de enthousiaste reacties van de supporters. Great GIG!

 

If I GIG it my way? 

Films maak ik graag in de vorm van storytelling . Door een verhalende vertelling toe te passen en de emotie van de kijker aan te spreken wordt het resultaat in mijn ogen altijd sterker. Samen met een gemotiveerde crew wil ik altijd op zoek gaan naar het beste resultaat en samenwerking is in mijn ogen hier essentieel. Samen kunnen we een GIG pas echt naar een hoger niveau tillen!

Let’s GIG together and feel alright!