brand films social content

Imagineering the future

City of imagineers bundelt de krachten en creativiteit van meer dan 120 bedrijven in de regio Breda. Samen doorbreken we gestelde grenzen en ontdekken we een nieuwe wereld. Kom maar op met die moeilijke vraagstukken, want met verbeeldingskracht is overal een oplossing voor te vinden.

Behind the scenes

Stad van verbeelding

Breda als kloppend hart van de creatieve industrie. Ambitieus? Zeker! Maar als het aan City of imagineers ligt is dat de toekomst. Krachten bundelen. Niet alleen als creatieve sector, maar ook als regio. Met een bloeiende creatieve sector vol imagineers liggen de kansen voor het grijpen. Grenzen doorbreken en moeilijke vraagstukken oplossen door er met verbeeldingskracht naar te kijken. Met een inspirerende video heeft City of imagineers een duidelijke boodschap aan de markt: ‘De toekomst maken we samen.’

De wereld verandert in een razend tempo naar een creatieve economie. Meer dan ooit worden er innovaties gedaan door de kruisbestuiving tussen verschillende branches en disciplines. Met Breda als Living Lab van imagineering koppelen we een bloeiende creatieve industrie aan de behoeftes van andere sectoren zoals het MKB, onderwijs, overheidsinstellingen, logistiek en biobased technology.

Om deze ambitie meer kracht bij te zetten lanceert City of imagineers een inspirerende video die de verbeelding van ondernemend Breda moet prikkelen. Samen een nieuwe wereld ontdekken, luidt de boodschap. Met verbeeldingskracht is alles mogelijk. Imagineers weten hoe ze die kracht in kunnen zetten om grenzen te doorbreken en moeilijke vraagstukken op te lossen. Met de video willen ze Bredase creatieven en ondernemers stimuleren om de krachten te bundelen en samen een nieuwe wereld te ontdekken.

Gerelateerde projecten

Heb jij de smaak te pakken en laat jij je graag inspireren door meer van dit soort content? 
Bekijk dan eens de films hieronder waarin wij vergelijkbare projecten tonen waar wij trots op zijn!

social content

MOROCCO DESERT CHALLENGE – WE LIVE FOR THIS

Bekijk dit project
corporate video

JUPILER X PININFARINA – UNLEASH THE BULL

Bekijk dit project

Enkele van onze
merkwaardige klanten

van der valk video
europcar campagne
interpolis filmpje
jupiler video
NAC film
KPN video productie
Infiti cars commercial
Corona video reclame
MTV video
Tango online commercial
Danone tv ad

Ook aan de slag met film?

Geinspireerd door ons brede portfolio vol diverse video-content? Wij helpen je graag om jouw ambities te behalen. Dat begint natuurlijk allemaal bij een bakje koffie en een goed gesprek.

Maarten Verhey
Ik help je graag verder!
Maarten Verhey

Executive director / founder

maarten@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op
Core Warning:PHP Startup: Invalid library (maybe not a PHP library) 'imap.so'