(online) commercials

Caramol TV Billboard

In een week tijd van creatie tot inzet. Van het concept, filmen tot de montage. Onmogelijk? Nee joh! Met teamwork en “all hands on” mentaliteit krijgen we alles voor elkaar. Samen met Fightclub en Caramol zijn we deze uitdaging aangegaan om dit te verwezenlijken. Fightclub heeft het concept in kaart gebracht en aan ons de taak om dit goed in beeld te brengen. Dat is immers waar wij goed in zijn.

Spot on

Tempatation Island is een programma waar al jaren veel om te doen is in Nederland. Een soort haat/liefde verhouding heeft de maatschappij met het programma. In de editie van 2020 werd het programma oorspronkelijk enkel op Videoland vertoont. Last-minute werd er toch besloten om het programma in de reguliere uitzendingen mee te nemen om hier wederom een landelijk succes van te maken. Een uitgelezen kans om op aan te haken dacht Caramol. En zo schakelden ze Fightclub in om met een TV Billboard te maken die het drankje aanprijst voor het programma. Een TV billboard is dat moment waarin je hoort "Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door." 

Het idee kwam van Fightclub, waarin ze inhaaktte op het guilty pleasure gevoel wat equivallent staat aan Temptation Island zelf. Het basis idee om deze billboards op te nemen, waarin we vanuit GIG meedachten om er meer uit te halen dan enkel de TV billboards. Als we toch bezig waren, konden we net zo goed content voor social media schieten. Zo hebben we niet 6, maar 18 films kunnen opleveren in verschillende formats. Tegelijkertijd hebben we ook gezorgd voor inzet met print, doordat we een high end camera koppelden en hier ook deliverables voor hebben kunnen maken. Door hechte samenwerking en onze eigen filmstudio waren we in de gelegenheid om snel te schakelen en er binnen korte tijd veel uit te halen. 

Gerelateerde projecten

Heb jij de smaak te pakken en laat jij je graag inspireren door meer van dit soort content? 
Bekijk dan eens de films hieronder waarin wij vergelijkbare projecten tonen waar wij trots op zijn!

(online) commercials

S&R Zwemparadijzen – TV commercial

Bekijk dit project
social content

WOONING – ZESDAAGSE ROTTERDAM

Bekijk dit project

Enkele van onze
merkwaardige klanten

van der valk video
europcar campagne
interpolis filmpje
jupiler video
NAC film
KPN video productie
Infiti cars commercial
Corona video reclame
MTV video
Tango online commercial
Danone tv ad

Ook aan de slag met film?

Geinspireerd door ons brede portfolio vol diverse video-content? Wij helpen je graag om jouw ambities te behalen. Dat begint natuurlijk allemaal bij een bakje koffie en een goed gesprek.

Maarten Verhey
Ik help je graag verder!
Maarten Verhey

Executive director / founder

maarten@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op
Core Warning:PHP Startup: Invalid library (maybe not a PHP library) 'imap.so'