social content

Fantastisch wonen voor iedereen

Stikstof problemen? Woning tekort? Je kunt er niet meer omheen. Ook Breda heeft last van de krappe woningmarkt. Breda belooft 6.000 nieuwe woningen. Een afspraak die ook begrip, sturing en samenwerking nodig heeft.

6.000 nieuwe woningen in Breda

Om hier meer duidelijkheid in te krijgen vroeg Gemeente Breda ons om mee te denken over deze enorme uitdaging. Huizen bouwen laten we graag aan anderen over, maar communiceren met beeld is wel aan ons besteed. Dus bedachten we een videostrategie om het 'Fantastisch Wonen voor iedereen' traject duidelijk te communiceren met de juiste input.

Het eerste resultaat hiervan is een awareness video die de ambitie schets, met de kritische noot van Bredase bewoners. De behoefte en de emotie van zo'n boodschap is groot. Daar doe je weinig aan, maar met een klein beetje bewustwording kunnen we samen wel meer gedaan krijgen. Dat is de boodschap die Daan Quaars en Paul de Beer mee willen geven aan de Bredase bevolking en natuurlijk iedereen die in de stad zou willen wonen.

Dat vraagt natuurlijk om een delicate aanpak, Breda is immers van iedereen. Dus kozen we ervoor om geen promotie te maken voor de stad, maar juist een film met Bredanaars te maken. Niet de populaire plekken van de stad, maar de eigen plekken van de stad. Het eerste zaadje is gepland, het is nu aan Breda om deze bloem tot bloei te laten gaan.

Het vervolg van dit traject is een videoreeks die meer inzicht gaat bieden in de problematiek en zoekt naar oplossingen. To be continued...

Gerelateerde projecten

Heb jij de smaak te pakken en laat jij je graag inspireren door meer van dit soort content? 
Bekijk dan eens de films hieronder waarin wij vergelijkbare projecten tonen waar wij trots op zijn!

corporate video

Peters - Specialist in Machinaal Timmerwerk

Bekijk dit project
brand films corporate video

BELL ID – Pick your market, find our solutions.

Bekijk dit project

Enkele van onze
merkwaardige klanten

van der valk video
europcar campagne
interpolis filmpje
jupiler video
NAC film
KPN video productie
Infiti cars commercial
Corona video reclame
MTV video
Tango online commercial
Danone tv ad

Ook aan de slag met film?

Geinspireerd door ons brede portfolio vol diverse video-content? Wij helpen je graag om jouw ambities te behalen. Dat begint natuurlijk allemaal bij een bakje koffie en een goed gesprek.

Maarten Verhey
Ik help je graag verder!
Maarten Verhey

Executive director / founder

info@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op