Bedrijfsfilm Breda

Geef jouw merk een unieke persoonlijkheid met behulp van een bedrijfsfilm! Het merkverhaal van jouw bedrijf wordt gevisualiseerd en brengt de juiste boodschap en het juiste gevoel over naar de kijkers. Bij GIG hebben we jarenlange ervaring met het maken van bedrijfsfilms vanuit onze standplaats in Breda. We helpen je graag met het maken van de juiste content die werkt voor jouw doel!

LEES MEER JA, DAT WIL IK

Een bedrijfsfilm in Breda

Je onthoudt 80% van de informatie die je ziet en 20% van de informatie die je leest. Dat betekent dat een bedrijfsfilm een essentiële tool moet zijn in het marketingarsenaal van ieder bedrijf. Met een video kun je in een korte tijd veel meer informatie overbrengen dan in geschrift. Het is jouw onderscheidende visitekaartje en een manier om meer bezoekers naar je website te trekken en daarmee ook meer conversies te genereren. Bij GIG hebben we jarenlange ervaring in het maken van bedrijfsfilms en helpen we jou om samen de juiste te bepalen die werkt voor jouw doel! Zowel in Breda als daar buiten. 

Samen sparren over jouw bedrijfsfilm!

Een bedrijfsfilm in Breda door GIG

GIG heeft al ruime ervaring in het maken van een bedrijfsfilm in Breda. Hierdoor hebben we een uitgebreid portfolio waar we trots op zijn! Neem een kijkje in ons portfolio en laat je inspireren voor jouw toekomstige bedrijfsfilm.

Neem een kijkje in ons portfolio!

Voor elk doel een bedrijfsfilm in Breda

We kunnen wel duizend doelen bedenken waar een bedrijfsfilm in Breda inzetbaar voor is. Of je nu meer klanten aan wilt trekken, op zoek bent naar personeel of je huidige opdrachtgevers wilt overtuigen: een bedrijfsfilm kan in al deze facetten enorm bijdragen. Het blijft echter belangrijk dat je jezelf onderscheid. Door je op een aantrekkelijke en unieke manier te profileren zal de kans van slagen veel groter zijn. Een bedrijfsfilm is op vele kanalen inzetbaar, bijvoorbeeld op je website en social media, maar is ook een uitstekend hulpmiddel voor op een beurs. Hierdoor krijgen bezoekers in één oogopslag te weten wat jouw bedrijfsactiviteiten zijn.

Lees hier meer over onze bedrijfsfilms!
Behind the scenes bedrijfsfilm Breda | GIG
Behind the scenes bedrijfsfilms Breda | GIG

Benieuwd hoe wij een bedrijfsfilm in Breda maken?

In onze werkwijze staat jouw verhaal centraal! Door er achter te komen wat jouw bedrijf zo uniek maakt en wie jouw doelgroep is kunnen wij jouw helpen bij het bepalen van dit verhaal. We beginnen altijd met een intakegesprek waarin we elkaar inspireren en samen bepalen wat voor een film het beste bij jouw boodschap past. Kom in contact met onze bedrijfsfilm experts om er achter te komen welke kansen er voor jou en je bedrijf zijn.

Camera klaar.. actie!

Samen sparren over jouw bedrijfsfilm?

Heb je interesse om film in te zetten? Of heb je vragen over de mogelijkheden binnen onze videodiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Ruben van der Burgh
Ik help je graag verder!
Ruben van der Burgh

Business developer

ruben@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op
Core Warning:PHP Startup: Invalid library (maybe not a PHP library) 'imap.so'