Notice:<i>Undefined index: ctitle</i><br />

Social media video

Een social media video laten maken om je doelgroep te inspireren of aan te zetten tot (deel)actie? Wij denken graag met je mee om het maximale uit jouw social media video te halen en zorgen dat jouw video opvalt, verrast en vooral werkt! Bouw voort op je bedrijfsidentiteit en start met social content.

Lees meer Ja, dat wil ik
meer dan een glimlach
effectief en doeltreffend
verticaal en horizontaal
aangepast aan elk medium

Social media video laten maken

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedere dag tappen, swipen en bekijken we content vanaf onze telefoon of tablet. "Mobile first!" luidt dan ook het credo van de marketingprofessional van de 21e eeuw. Via social media content breng jij jouw merk in contact met de wereld en kun je gemakkelijk doelgroepen bereiken en oproepen tot actie. Wij helpen je graag om jouw boodschap duidelijk te vertellen in een social media video('s). Bij GIG zijn wij ervaren in het maken van verschillende soorten social media content. Of je nu een social snack of een compleet contentpakket voor een campagne wilt laten maken, we GIG it together!   

 

NEEM NU CONTACT MET ONS OP OM TE SPARREN OVER JOUW SOCIAL CONTENT

Bekijk één van onze social media video's

Wat kan social media video's voor jou doen?

Dat is simpel. Social media content helpt je om je boodschap op aantrekkelijke en gerichte wijze snel bij je doelgroep te krijgen. Korte, in het oog springende content, dat staat centraal. Waar social media vroeger nog vol stond met foto’s, zijn het nu video’s die de belangrijkse content vormen. Video's kunnen snel en gemakkelijk een boodschap overbrengen bij een specifieke doelgroep. Bovendien lokken social media video's tot 20 keer meer likes, reacties en deelacties uit, waardoor je bereik nog groter kan worden en hiermee het aantal potentiële klanten vergroot. Wij gaan dan ook heel graag samen aan de slag om voor jouw social media de tofste nieuwe video content te maken!

Wij helpen je graag verder!

De mogelijkheden waarin je social content kunt inzetten voor je merk zijn eindeloos. Dat is ook het mooie van het online landschap. Betere segmentatie en meer diversiteit waarbij je jouw content aanpast aan juist die specifieke doelgroep. Je kan bijvoorbeeld social video's inzetten om verder te bouwen op je bedrijfsfilm, een product te promoten of een bijzondere klant in het zonnetje te zetten. Bijna ieder bedrijf maakt inmiddels wel gebruik van social media en begrijpt de kracht van diverse platformen. Maar welke content werkt nou écht voor jouw doel? En welk sociale medium is het meest geschikt voor jouw boodschap? Wij helpen je graag om die vragen te beantwoorden! Bij GIG mengen wij ons graag vroeg in de conceptfase om je gericht advies te geven die aansluit op jouw markt. Hierdoor zorgen wij dat jij het maximale uit jouw social content kan halen.

OVERTUIGD VAN DE KRACHT VAN SOCIAL CONTENT? LET'S GIG TOGETHER!

Bekijk onze Social media video

Op zoek naar meer beeldende inspiratie en merkwaardige merkfilms?
Bekijk hier de vergelijkbare videoprojecten binnen deze dienst.

social content

BOON – DAG HAMBURGERDAG

Bekijk dit project
social content

Wooning - Zesdaagse hoofdsponsor

Bekijk dit project

Overige diensten

Campagnefilms

Campagnefilms brengen de juiste merkboodschap op het juiste moment bij de juiste doelgroep.

Campagne gigs

Gepersonaliseerde video

Maak je content persoonlijk, spreek je doelgroep direct aan en creëer maximale betrokkenheid.

Personal GIGs

Documentaire laten maken

Versterk je boodschap en toon achtergrond verhalen van klanten, personeel en experts.

Docu GIGs

Onze
Merkwaardige
klanten

booking.com video
perfetti van melle video
ASML video partner
MTV video production
danone tv reclame
Interpolis commercial

Samen sparren over jouw film?

Heb je interesse om film in te zetten? Of heb je vragen over de mogelijkheden binnen onze videodiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!  

Ruben van der Burgh
Ik help je graag verder!
Ruben van der Burgh

Business developer

ruben@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op
Core Warning:PHP Startup: Invalid library (maybe not a PHP library) 'imap.so'