GIG creative film production wint FD Gazellen Award 2019

 16/10/2019

GIG behoort hierbij officieel tot één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

Daarmee is het Bredase video productie bedrijf één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. “Apetrots!” Is Maarten Verhey, eigenaar en Executive Director van GIG creative film production: “Super mooi dat we dit met ons team, partners en steun van onze klanten voor elkaar hebben gekregen. Volgend jaar bestaat het bedrijf 10 jaar, waarbij dit toch een kroon op ons werk is.”

“Afgelopen jaren hebben we ons hard ingezet om als bedrijf te groeien,” zegt Verhey. “Creativiteit wordt gelukkig steeds belangrijker in onze economie. Door met onze no-nonsense mentaliteit daarin onderscheid te maken in kwaliteit en service met een zachte g vallen we op in het huidige media landschap.” GIG creative film production richt zich op het creëeren van commerciële video’s met marketing waarde.

“Veel bedrijven in onze markt specialiseren zich op een bepaalde stijl of segment. Met GIG kiezen we juist voor de breedte van video. Dat zorgt voor diversiteit in je producties en onderscheid in resultaat. Bovendien maakt dit het werk voor ons interessant. Geen dag is hetzelfde,” ligt Verhey toe, "Dit is natuurlijk een fantastische opsteker voor ons bedrijf, maar we kijken wel vooruit. Met GIG willen we doorgroeien en hét videoproductie bedrijf van Brabant worden. Zowel op ondernemend als op creatief vlak. Daar gaan we ons de komende jaren hard voor inzetten en zo hopen we nog veel meer mooie en spraakmakende films en campagnes te mogen maken.”

Het Financieel Dagblad reikt dit jaar voor de 16e keer de FD Gazellen Awards uit. Toegekend aan bedrijven die bovengemiddeld hard groeien. Deze groei wordt gemeten over de afgelopen drie jaren en gewaardeerd aan de hand van omzet, personeelsgroei en winstmarge. Op 5 november 2019 worden de awards voor regio Zuid Nederland uitgereikt vanuit Theater de Parade in Den Bosch en nemen we de prijs in ontvangst.

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

Hoe scoor je een winnend team?

Samen met gr8 Agency maakte GIG een documentaire over het dames wie...

Lees dit bericht

Zolang de liefde voor emotie in film blijft bestaan

Seizoen 2018-2019, NAC degradeert. Hoe zorg je ervoor dat je de fan...

Lees dit bericht

Marketing na Corona

Het houdt iedereen bezig. Hoe moet ik verder? Wat als straks "alles...

Lees dit bericht
Core Warning:PHP Startup: Invalid library (maybe not a PHP library) 'imap.so'