(online) commercials

Lucardi - Maak een feestje van je oor!

Als de grootste retailer in Nederlans op gebied van sieraden en horloges weet Lucardi haar doelgroep te raken en aan te sturen op de lifestyle die jong Nederland beweegt. Zo maakten we samen met GuiltyPeople een gave campagne die inspeelt op de trend "earparty."

Online campagne

Lucardi is de grootste juweliersketen en retailer van Nederland, met een hip en trendy uiterlijk zorgen ze voor een betaalbare oplossing voor een brede doelgroep in Nederland. Maar dat Lucardi piercings schiet, dat is niet overal bekend. Met de toename van piercings, waarbij earparty snel groeit in populariteit vroeg Lucardi bij GuiltyPeople om hulp. Zo bedachten ze de campagne "maak een feestje van je oor" en riepen daarbij de hulp in van GIG.
Zo maakten we samen een aantal korte commercials die we konden inzetten op social media op verschillende platforms. Niet alleen een 16:9 variant, maar ook verticale en square advertenties om cross platform in te kunnen zetten.

Niets is wat het lijkt

Film maken is een mooi vak. Dat vinden wij al jaren. Daarom worden we er ook vrolijk van als we weer iets kunnen maken dat totaal anders is dan dat het lijkt. Zo deden we dat ook met de campagne video voor Lucardi. Door het model voor een greenscreen te zetten en de situaties achteraf in post-productie in te zetten hadden we complete controle over de visuele stijl en natuurlijk het plaatje. Zo konden we effectief te werk gaan en kosten beperkt houden. Slim meedenken noemnen we dat.

Gerelateerde projecten

Heb jij de smaak te pakken en laat jij je graag inspireren door meer van dit soort content? 
Bekijk dan eens de films hieronder waarin wij vergelijkbare projecten tonen waar wij trots op zijn!

corporate video

DE BERGSCHE HEIDE – HET LAND VAN VOORUITSTREVERS

Bekijk dit project
(online) commercials

MERCEDES BENZ RENT – FLIRT OF BLIJVERTJE

Bekijk dit project

Enkele van onze
merkwaardige klanten

van der valk video
europcar campagne
interpolis filmpje
jupiler video
NAC film
KPN video productie
Infiti cars commercial
Corona video reclame
MTV video
Tango online commercial
Danone tv ad

Ook aan de slag met film?

Geinspireerd door ons brede portfolio vol diverse video-content? Wij helpen je graag om jouw ambities te behalen. Dat begint natuurlijk allemaal bij een bakje koffie en een goed gesprek.

Maarten Verhey
Ik help je graag verder!
Maarten Verhey

Executive director / founder

maarten@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op