brand films corporate video

RB-Media - future proof online solutions

Internetbureau RB-Media draait om succes. Niet van hunzelf, maar dat van hun klanten. En laat dat nou net het moment zijn dat je af en toe je eigen marketing wat meer aandacht mag geven. Zo begon een leuk gesprek, waarin we sparren over marketing, strategie en content. Niet geheel toevallig ook expertises van RB-Media uit Breda. Zo gingen we samen aan de slag om de kwaliteiten van RB-Media ook zichtbaar te maken in een gave brandfilm.

The Golden Circle

De roep om content in de huidige wereld is groot, maar opvallen en uitblinken gaat verder dan wat leuke content maken. Door te kijken naar de "why" geef je meer betekenis aan je bedrijf en zorg je voor meer herkenbaarheid bij zowel klanten als je team. The golden circle is een bekend model om de "Why," "How" & "What" binnen je bedrijf duidelijk te krijgen, welke we hebben toegepast in de creatie van deze brandfilm. Die why is overigens niet iets wat je zomaar even verzint. Eigenlijk zit dat vaak ingebakken in je bedrijf en pas je dat dagelijks toe. Het bewustworden daarvan zorgt ervoor dat je met je team en je klanten dezelfde taal spreekt, die natuurlijk weer wordt omgezet in positieve energie en effort.

Define your goal

Vanuit het inhoudelijke vertrekpunt zijn we met creatie aan de slag gegaan door regisseur Toon Donders te betrekken. Zo maakten we een concept die naadloos aansluit op de marketing waarden van RB-Media. Een die duidelijk is en stuurt op doelmatig succes. Een verhaal dat verder kijkt dan de hype.

De digitale wereld is niet meer weg te denken op de dag van vandaag overal waar je kijkt wordt gebeld, geappt, geswiped of gescrolled. Bedrijven willen in deze drukke tijd ‘gewoon’ gevonden worden in dit digitale doolhof. Dat is waar RB-Media op inspeelt met online marketing, content, creatie en web development.

RB-Media behind the scenes video bedrijfsfilm

Storytelling

In die drukke wereld zoeken we in de brandvideo de rust in de chaos om de boodschap zo helder mogelijk in beeld te brengen. Zo zie je een duidelijk contrast tussen het drukke begin en het einde van de brandfilm waar alles duidelijk en overzichtelijk is. Dit is precies wat RB-Media voor je kan doen. Rust brengen in jouw digitale hectiek.

Gerelateerde projecten

Heb jij de smaak te pakken en laat jij je graag inspireren door meer van dit soort content? 
Bekijk dan eens de films hieronder waarin wij vergelijkbare projecten tonen waar wij trots op zijn!

brand films social content

Imagineering the future

Bekijk dit project
documentaires

NAC – AVONDJE NAC EEN LIEFDESVERKLARING

Bekijk dit project

Enkele van onze
merkwaardige klanten

van der valk video
europcar campagne
interpolis filmpje
jupiler video
NAC film
KPN video productie
Infiti cars commercial
Corona video reclame
MTV video
Tango online commercial
Danone tv ad

Ook aan de slag met film?

Geinspireerd door ons brede portfolio vol diverse video-content? Wij helpen je graag om jouw ambities te behalen. Dat begint natuurlijk allemaal bij een bakje koffie en een goed gesprek.

Maarten Verhey
Ik help je graag verder!
Maarten Verhey

Executive director / founder

maarten@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op
Core Warning:Module 'imap' already loaded