documentaires

Sanidirect - Pushing Dreams Docu

In opdracht van Sandirect en in samenwerking met gr8 agency en regisseur Symen Hoogesteger maakten wij een korte docu over het Pushing Dreams (Park Valkenburg) Cycling Team. Een unieke kans, waarin we het team hebben gevolgd in de strijd voor het NK wielrennen. Het resultaat? Een geweldige winst voor het team en another great GIG!

Winnaarsmentaliteit

Sport is mooi, topsport is iets bijzonders. Als je dat écht van dichtbij meemaakt wordt je gegrepen. Door de tomeloze passie, de pijn, de diepgang en de onverdreven wil om te winnen. En zonder wil ben je natuurlijk nergens. Zo volgden we deze dames wielergroep in hun strijd naar het eremetaal tijdens het Nederlands Kampioenschap wielrennen 2019. Het team barst van ambitie, dat heeft ook de toepasselijke naam gekregen Pushing Dreams. Een groep meiden die zowel individueel als in team verband fantastische kwaliteiten hebben en voor elkaar door het vuur gaan. Dat is waar de dames pro tour wielerploeg, Team Parkhotel Valkenburg voor staat. 

De strijd naar de winst was dit jaar enorm spannend. Met top rensters als Marianne Vos, Annemieke van Vleuten en Anna van der Breggen die in de eindstrijd vol in de aanval gingen was het zeker geen gelopen race. De ontlading en kroonstuk op de documentaire was dan ook compleet toen Lorena Wiebes als eerste over de meet kwam en de titel Nederlands Kampioen veroverde. Het onverbeten team gevoel wordt juist na deze wedstrijd extra benadrukt, waarbij het complete team de winst kwam vieren op het podium. Die strijd, spanning, sfeer, mentaliteit, passie en ambitie hebben we proberen te vangen in deze mini documentaire "Pushing Dreams."

Een prachtige case van content marketing, waarbij sponsoren Parkhotel Valkenburg, Sanidirect, Abus, Factor en Black Inc hun nek uitstaken om dit fantastische verhaal in beeld te brengen. Een prachtig dames team met ex prof wielrenster Esra Tromp aan het hoofd en Raymond Rol als sportief leider, welke aan de start staan van nog veel meer mooie dromen. Nu gaat de strijd pas echt beginnen. 

Gerelateerde projecten

Heb jij de smaak te pakken en laat jij je graag inspireren door meer van dit soort content? 
Bekijk dan eens de films hieronder waarin wij vergelijkbare projecten tonen waar wij trots op zijn!

social content

Fantastisch wonen voor iedereen

Bekijk dit project
documentaires

Wij zijn NAC, Wij zijn terug

Bekijk dit project

Enkele van onze
merkwaardige klanten

van der valk video
europcar campagne
interpolis filmpje
jupiler video
NAC film
KPN video productie
Infiti cars commercial
Corona video reclame
MTV video
Tango online commercial
Danone tv ad

Ook aan de slag met film?

Geinspireerd door ons brede portfolio vol diverse video-content? Wij helpen je graag om jouw ambities te behalen. Dat begint natuurlijk allemaal bij een bakje koffie en een goed gesprek.

Maarten Verhey
Ik help je graag verder!
Maarten Verhey

Executive director / founder

maarten@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op
Core Warning:PHP Startup: Invalid library (maybe not a PHP library) 'imap.so'