brand films corporate video

Rymax Lubricants

Lights, camera, action! Rymax, de trotse hoofdsponsor van de Morocco Desert Challenge, vroeg aan ons om een brandfilm te maken die het stoere karakter van het “geoliede” bedrijf eens goed kon visualiseren en aantonen. Wij grepen deze GIG natuurlijk met beide handen aan en het resultaat is een shiny en vette bedrijfsfilm, al zeggen we het zelf!!

Behind the scenes

Benieuwd hoe deze film tot stand is gekomen? Bekijk dan deze video.

Make a bold choice

Hoe maak je jouw merk, bedrijf of product sexy? Die uitdaging kregen we ook voorgeschoteld door het stoere merk Rymax Lubricants. Hun olie wordt over de hele wereld gebruikt door échte autoliefhebbers. Ze waren op zoek naar een film die hun merk ondersteund, maar ook hun boodschap beter uitdraagt in een uniforme merkuitstraling. Zo hebben we de huiskleuren van Rymax en het stoere karakter vermengd met de uitstraling voor kwaliteit. 

Het bedrijf laat bovendien zien dat ze mee kunnen in extreme omstandigheden. Niet alleen op de weg en in de industrie, maar in elke omstandigheid worden de producten van Rymax tot het uiterste gepushed zodat ze hier tegen bestand zijn. 

In de brandfilm laten we de achterkant zien van de operatie en zetten we de waarom centraal. Vanuit dit hart voel je de verbondenheid van zowel gebruikers, personeel als het merk zelf. Zo bouwden we samen naar een visuele uitstraling die het merk sterk neerzet. Dat blijft dan natuurlijk niet bij één brandfilm. Naast een gave bedrijfsfilm hebben we ook toepassingen gemaakt op productniveau en branded content geschoten tijdens de Morocco Desert Challenge. 

Gerelateerde projecten

Heb jij de smaak te pakken en laat jij je graag inspireren door meer van dit soort content? 
Bekijk dan eens de films hieronder waarin wij vergelijkbare projecten tonen waar wij trots op zijn!

(online) commercials

BURGER KING – STRAATVOETBAL COMMERCIAL

Bekijk dit project
(online) commercials

STAGEFREAKS – VERKOOP

Bekijk dit project

Enkele van onze
merkwaardige klanten

van der valk video
europcar campagne
interpolis filmpje
jupiler video
NAC film
KPN video productie
Infiti cars commercial
Corona video reclame
MTV video
Tango online commercial
Danone tv ad

Ook aan de slag met film?

Geinspireerd door ons brede portfolio vol diverse video-content? Wij helpen je graag om jouw ambities te behalen. Dat begint natuurlijk allemaal bij een bakje koffie en een goed gesprek.

Maarten Verhey
Ik help je graag verder!
Maarten Verhey

Executive director / founder

maarten@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op
Core Warning:Module 'imap' already loaded