De eerste verticale foto- en filmstudio van Nederland

 26/09/2019

GIG opent een kant-en-klare studio in eigen kantoor in Breda. Vanwege de plaatsing van een GIGantische studiowand die langer dan breed is, betitelt GIG deze inhouse foto- en filmstudio als de “eerste verticale studio van Nederland”.

Met deze studio inrichting speelt het Brabantse filmhuis in Breda op speelse wijze in op de groeiende populariteit van verticale video’s in online media. “Tegenwoordig kijkt het gros van de consumenten video’s en foto’s vanaf hun telefoon, waardoor het gebruik van verticale video’s op social-media als Instagram en Facebook ontzettend booming is”, verklaart Maarten Verhey, Executive Director bij GIG. “Aan deze trend wilden wij gehoor geven door een studioruimte te faciliteren die in stijl is met het huidige digitale tijdperk”.

GIG’s studio heeft een totale oppervlakte van 70 m2 en is geschikt voor professionele productiebedrijven die een complete studio zoeken voor hun film-, video-, animatie- of fotografiewerk. De kant-en-klare studio is inclusief apparatuur en belichting te reserveren via gigstudio.nl.

Wil je gebruik maken van onze GIG studio? Dat kan. Check onze studio website aan maak direct een reservering.

Gerelateerd nieuws

VISUAL STORYTELLING: VTS

Hoe geef ik mijn merk een levendige identiteit die mijn doelgroep p...

Lees dit bericht

2007-2008: het vergeten beste seizoen van NAC

Een verhaal over het successeizoen 2007/2008, waarin NAC op een der...

Lees dit bericht

GIG wint twee dotCOMM Awards

Het bedrijf GIG creative film production heeft wederom twee interna...

Lees dit bericht