De eerste verticale foto- en filmstudio van Nederland

 26/09/2019

GIG opent een kant-en-klare studio in eigen kantoor in Breda. Vanwege de plaatsing van een GIGantische studiowand die langer dan breed is, betitelt GIG deze inhouse foto- en filmstudio als de “eerste verticale studio van Nederland”.

Met deze studio inrichting speelt het Brabantse filmhuis op speelse wijze in op de groeiende populariteit van verticale video’s in online media. “Tegenwoordig kijkt het gros van de consumenten video’s en foto’s vanaf hun telefoon, waardoor het gebruik van verticale video’s op social-media als Instagram en Facebook ontzettend booming is”, verklaart Maarten Verhey, Executive Director bij GIG. “Aan deze trend wilden wij gehoor geven door een studioruimte te faciliteren die in stijl is met het huidige digitale tijdperk”.

GIG’s studio heeft een totale oppervlakte van 70 m2 en is geschikt voor professionele productiebedrijven die een complete studio zoeken voor hun film-, video-, animatie- of fotografiewerk. De kant-en-klare studio is inclusief apparatuur en belichting te reserveren via gigstudio.nl.

Wil je gebruik maken van onze GIG studio? Dat kan. Check onze studio website aan maak direct een reservering.

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

Zolang de liefde voor emotie in film blijft bestaan

Seizoen 2018-2019, NAC degradeert. Hoe zorg je ervoor dat je de fan...

Lees dit bericht

ÉÉN FILM, HONDERDEN MOGELIJKHEDEN

Zo haal het maximale uit je (video) content!

Lees dit bericht

Er is maar één Avondje NAC

Een fenomeen in de voetbalwereld, een eer om te mogen maken. Zeker ...

Lees dit bericht
Core Warning:Module 'imap' already loaded