brand films corporate video

DE BEREN – Weet jij al wat je eet vanavond?

De succesvolle en beregezellige (bezorg)restaurant-franchise De Beren had ons ingeschakeld om hun re-branding strategie te vertalen in een brandfilm. Om het ‘recept’ van deze beren-formule te visualiseren, hakte GIG verschillende verhaallijnen die gericht waren op 3 doelgroepen: consumenten, medewerkers en franchisenemers. Door beelden te recyclen en restylen werd elke doelgroep met een andere tone-of-voice aangesproken en kon er ook nog het verschil gemaakt worden tussen restaurants en bezorgrestaurants. Het resultaat? Niet één, maar zeven verrukkelijke video’s die de restaurant-gigant gedurende 2019 zal inzetten. Dit is de gelikte brandfilm die wij maakten voor de restaurants.

Niet één, maar zeven brandfilms

De Beren groeit enorm hard. De succesformule veroverd vanuit het hart in Rotterdam, langzaam de rest van Nederland. Een mooie franchiseformule waar het water van in de mond loopt. Zo kwam de restaurantketen bij GIG terecht met de vraag om meer branding te uiten en het merk en de rebranding kracht bij te zetten. In de gesprekken die we voerden merkten we dat de behoefte niet eenzijdig was. De Beren bestaat uit restaurant en bezorgrestaurant formules en is naast consumenten continue op zoek naar personeel en franchisenemers. Zo bedachten we een videostrategie die niet zorgde voor één film vol met consessies, maar deelde we de inhoud op in blokken en besloten we voor beide formules en drie doelgroepen een eigen tone-of-voice te ontwikkelen. Zes brandfilms, gericht op de juiste doelgroep met de juiste boodschap en één brandfilm die de overkoepelende groep presenteert. 

Zie hier de verschillende films

Twee segmenten; restaurants & bezorgrestaurants. Drie doelgroepen; consumenten, franchisenemers en personeel met elk hun eigen verschillende tone-of-voice.

 

Behind the scenes

Krijg je er ook geen genoeg van? Om nog wat extra snackable content toe te voegen, specaal voor jou de behind the scenes. 

Gerelateerde projecten

Heb jij de smaak te pakken en laat jij je graag inspireren door meer van dit soort content? 
Bekijk dan eens de films hieronder waarin wij vergelijkbare projecten tonen waar wij trots op zijn!

documentaires

Morocco Desert Challenge - We are rally

Bekijk dit project
(online) commercials social content

Smaakt - Eat Clean

Bekijk dit project

Enkele van onze
merkwaardige klanten

van der valk video
europcar campagne
interpolis filmpje
jupiler video
NAC film
KPN video productie
Infiti cars commercial
Corona video reclame
MTV video
Tango online commercial
Danone tv ad

Ook aan de slag met film?

Geinspireerd door ons brede portfolio vol diverse video-content? Wij helpen je graag om jouw ambities te behalen. Dat begint natuurlijk allemaal bij een bakje koffie en een goed gesprek.

Maarten Verhey
Ik help je graag verder!
Maarten Verhey

Executive director / founder

maarten@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op
Core Warning:Module 'imap' already loaded