social content

Morocco Desert Challenge 2020 promo

Als serieuze concurrent van de Dakar Rally zorgt de Morocco Desert Challenge al ruim 10 jaar goed voor haar deelnemers. Met GIG gaan we al sinds 2015 mee met de rally, welke elk jaar zorgt voor spektakel. Het blijft moeilijk uit te leggen, maar rally dat is een virus. Pas als je besmet bent weet je echt wat het met je doet. Toch proberen we met onze promo films een idee te schetsen.

Rally virus

In april 2020 wordt de 20e editie van de Morocco Desert Challenge verreden. Een hevige woestijn rally waarin mens en machine tot het uiterste worden getest. GIG heeft het voorrecht om wederom een gave promo film te maken van dit grootse avontuur. Binnen de rallywereld wordt vaak gezegd dat rally rijden een virus is, een hardnekkig virus. Als je er eenmaal aan verslaafd bent kom je er namelijk niet zo snel meer vanaf. Eerder maakte we al een documentaire en diverse andere promo's voor de Morocco Desert Challenge. Inmiddels is GIG al weer 5 jaar verbonden aan de organisatie van de Morocco Desert Challenge en maken we op locatie video's voor de organisatie, deelnemers en sponsoren. Een enorm avontuur met een nog grotere uitdaging, want elk jaar is anders. Elk jaar opnieuw proberen we ook onze grenzen te verleggen in een plek waar je vanuit de woestijn, zonder vast stroompunt, internet en luxe voorzieningen toch het gevoel terug naar de bewoonde wereld te zenden.

In de promo van 2020 zijn we verder gegaan waar we met de promo film van 2019, We live for this, zijn gebleven. Het gevoel voor rally is iets onverklaarbaars. Dat gevoel om er bij te willen zijn, er bij te horen en er ingezogen te worden. En ja, er zijn meerdere races dan de Morocco Desert Challenge, maar deze rally heeft iets unieks, iets bijzonders. This is our race, this is our rally, this is the Morocco Desert Challenge.

Gerelateerde projecten

Heb jij de smaak te pakken en laat jij je graag inspireren door meer van dit soort content? 
Bekijk dan eens de films hieronder waarin wij vergelijkbare projecten tonen waar wij trots op zijn!

corporate video social content

FOODLIFE – CROSSFIT CLIMBERS CABIN

Bekijk dit project
(online) commercials

S&R Zwemparadijzen – TV commercial

Bekijk dit project

Enkele van onze
merkwaardige klanten

van der valk video
europcar campagne
interpolis filmpje
jupiler video
NAC film
KPN video productie
Infiti cars commercial
Corona video reclame
MTV video
Tango online commercial
Danone tv ad

Ook aan de slag met film?

Geinspireerd door ons brede portfolio vol diverse video-content? Wij helpen je graag om jouw ambities te behalen. Dat begint natuurlijk allemaal bij een bakje koffie en een goed gesprek.

Maarten Verhey
Ik help je graag verder!
Maarten Verhey

Executive director / founder

maarten@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op
Core Warning:Module 'imap' already loaded