social content

Wooning - Jan Janssen

Jan Janssen is een legende op de fiets, maar ook van het zadel is deze man niet te stoppen. Voor de 2019 editie van de Wooning zesdaagse maakte deze wielerlegende de eerste echte Jan Janssen Individual Bikes Wooning Zesdaagse fiets. In collab met gr8 agency schoten wij deze flitsende film van die blitse bike. Deze stalen ros is de boss!

Unieke samenwerking

Hij ging de boeken in als éérste Nederlandse Tour de France winnaar. In 1968 werd Jan Janssen een incoon voor de Nederlandse sport en wielersport. Inmiddels zijn de hoogtijdagen op de fiets voorbij, maar de passie is niet uit zijn bloed verdwenen. Samen met zijn zoons heeft hij een eigen, gelijknamig, fietsenmerk opgezet. Hierin bieden ze maatwerk voor de liefhebber, expert en prof renners. Top kwaliteit, aangepast aan persoonlijke voorkeuren. 

Die elementen maakte het een perfecte match tussen Wooning en Jan Janssen. Dat verband legde Berry van Nes, van gr8 agency, die een crossover legde tussen de twee bedrijven. Dit paste perfect bij het sponsorship van Wooning op de Rotterdamse Wooning Zesdaagse, een indoor baanwielren event. Speciaal voor het event maakte Jan Janssen een limited edition racefiets, die te winnen was voor klanten van Wooning. Een gesmeerd partnership. 

Deze campagne zette we op in samenwerking met gr8 agency en was onderdeel van een grotere campagne in aanloop naar de Wooning Zesdaagse Rotterdam.

Behind the scenes

Een kleine blik achter de schermen van deze toffe GIG.

Gerelateerde projecten

Heb jij de smaak te pakken en laat jij je graag inspireren door meer van dit soort content? 
Bekijk dan eens de films hieronder waarin wij vergelijkbare projecten tonen waar wij trots op zijn!

brand films corporate video

RB-Media - future proof online solutions

Bekijk dit project
(online) commercials

MERCEDES BENZ RENT – FLIRT OF BLIJVERTJE

Bekijk dit project

Enkele van onze
merkwaardige klanten

van der valk video
europcar campagne
interpolis filmpje
jupiler video
NAC film
KPN video productie
Infiti cars commercial
Corona video reclame
MTV video
Tango online commercial
Danone tv ad

Ook aan de slag met film?

Geinspireerd door ons brede portfolio vol diverse video-content? Wij helpen je graag om jouw ambities te behalen. Dat begint natuurlijk allemaal bij een bakje koffie en een goed gesprek.

Maarten Verhey
Ik help je graag verder!
Maarten Verhey

Executive director / founder

maarten@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op
Core Warning:PHP Startup: Invalid library (maybe not a PHP library) 'imap.so'