Notice:<i>Undefined index: ctitle</i><br />

corporate film

Een corporate film bied je een mogelijkheid om je bedrijfsverhaal te visualiseren en je merk persoonlijkheid te geven. Kies bijvoorbeeld voor een vacaturefilm, bedrijfsfilm of employer branding video en laat een blijvende indruk achter bij je doelgroep. Trigger klanten, werf werknemers en overtuig opdrachtgevers. Begin met corporate film!

Lees meer Ja, dat wil ik
bedrijfsfilm op maat
duidelijke taal
creatief en professioneel
marketing gericht

Een corporate film laten maken

Je onthoudt 80% van de informatie die je ziet en slechts 20% van wat je leest. Dit geldt natuurlijk ook voor je klanten, personeel of andere doelgroep die met jouw content in aanraking komt. Film is dus een essentiële tool in je marketingarsenaal wanneer je jouw merkboodschap wilt vertellen. Een corporate video is daarnaast je onderscheidende visitekaartje en een mogelijkheid om meer bezoek naar je website te leiden, kijkers een passend gevoel te geven bij je bedrijf en nieuwe klanten of collega's te werven. Bij GIG hebben wij jarenlange ervaring met het maken van corporate films en helpen wij je graag de juiste content te bepalen die werkt voor jouw doel. 

samen sparren over jouw corporate film bij een bakje koffie?

Bekijk hier een van onze corporate films

WAT KAN EEN CORPORATE FILM VOOR JOU DOEN?

Employer branding wordt steeds belangrijker. Waar personeel enkele jaren geleden nog in overvloed aanwezig was, zijn werknemers nu bijna niet meer aan te slepen. Je moet je als merk aantrekkelijk profileren in de markt om je doelgroepen te overtuigen. Een vacaturevideo helpt je om de deelbaarheid van je oproep te vergroten en meer mensen te inspireren te solliciteren. Ben je op zoek naar een manier om je merk treffend op de markt te zetten? Kies dan een bedrijfsfilm waarmee je nieuwe klanten kunt werven door de customer journey te tonen! Plaats je corporate films op je website om je vindbaarheid bij Google tot wel 53 X te verhogen. Deel je films daarnaast op social media om de online betrokkenheid te vergroten. Ook op een beurs kan een corporate film van pas komen. In één oogopslag toon je hiermee al je bedrijfsactiviteiten. 

 

Wij helpen je graag verder!

Wij kunnen wel duidzend doelen bedenken waarvoor je corporate film effectief kan inzetten. Maar ongeacht het format, blijft het belangrijk dat je jezelf onderscheid. Voordat je met een corporate film aan de slag gaat is het dus essentieel om duidelijk te bepalen wie je doelgroep is en wat het unieke DNA van jouw bedrijf is. In andere woorden: What is your story? Wij helpen je graag bij het bepalen van dit verhaal, waardoor jij jouw doelgroep kan bereiken en je marketingdoel kan behalen. Dit begint natuurlijk allemaal bij een inspirerend intakegesprek, waarin wij samen bepalen wat voor film het meest geschikt is om je boodschap over te brengen. Ontdek waar je kansen liggen en maak een afspraak met onze filmfanaten.

 

OVERTUIGD VAN DE KRACHT VAN CORPORATE FILM? LET'S GIG TOGETHER!

Bekijk onze corporate film

Op zoek naar meer beeldende inspiratie en merkwaardige merkfilms?
Bekijk hier de vergelijkbare videoprojecten binnen deze dienst.

corporate video

Peters - Specialist in Machinaal Timmerwerk

Bekijk dit project
brand films corporate video

Rymax Lubricants

Bekijk dit project

Overige diensten

Documentaire laten maken

Versterk je boodschap en toon achtergrond verhalen van klanten, personeel en experts.

Docu GIGs

Gepersonaliseerde video

Maak je content persoonlijk, spreek je doelgroep direct aan en creëer maximale betrokkenheid.

Personal GIGs

(online) commercials

Van een commercial op tv tot een pre-roll op YouTube, een reclame wordt gezien en zet aan tot actie.

commercial gigs

Onze
Merkwaardige
klanten

booking.com video
perfetti van melle video
ASML video partner
MTV video production
danone tv reclame
Interpolis commercial

Samen sparren over jouw film?

Heb je interesse om film in te zetten? Of heb je vragen over de mogelijkheden binnen onze videodiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!  

Ruben van der Burgh
Ik help je graag verder!
Ruben van der Burgh

Business developer

ruben@gig.nl +31 76 532 48 07 Neem contact met mij op
Core Warning:PHP Startup: Invalid library (maybe not a PHP library) 'imap.so'