GIG flikt het weer: Uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van 2020!

 28/10/2020

Voor de tweede keer op rij weet GIG de FD Gazelle award binnen te halen!

GIG wint FD Gazellen award 2020

Na 2019 wint GIG ook in 2020 weer de FD Gazelle Award, welke elk jaar uitgereikt worden aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dat klinkt natuurlijk gek in coronatijd, maar de award is getoetst over de periode van 2019. "Ja, winnen blijft gaaf. Dat gaat niet vervelen," vertelt een lachende Maarten Verhey. "Een heel dik compliment voor ons team, onze klanten en ons werk."

"Gaaf dat de trend doorzet," gaat Verhey verder, "In 2018 zijn we ons al meer gaan focussen op groei, prestatie en resultaat en zetten we dat door." Het bedrijf won naast de FD Gazelle ook al 3 Videographer en 2 Dot COMM awards dit jaar. "Dan is deze award, die gaat over ondernemerschap, een mooie aanvulling op de rest."

Sinds dit jaar is Verhey verder gegaan als enig eigenaar van GIG, waarin zijn rol als ondernemer tot het uiterste getoetst wordt. "Gelukkig hoef ik dat niet alleen te doen!" zegt Verhey daar uitdrukkelijk over. "Als ondernemer natuurlijk wel, maar GIG is zoveel meer dan enkel ikzelf. En daar ben ik heel blij mee. We hebben zo'n goed team staan, die zorgen voor energie. Uitdagingen gaan we echt met elkaar aan. Neem bijvoorbeeld het nieuwe label dat we onlangs gelanceerd hebben: GIG live. Dat wordt ook echt met zijn allen uitgedragen en daar gaan gezamenlijk de schouders onder. Daarnaast gaat het maken van content voor GIG ook nog gewoon door."

GIG gaat de toekomst vol vertrouwen in. "Met een kersvers label en een tijd waarin communicatie echt enorm belangrijk is kunnen we het verschil maken." Zo vertelt Verhey: "Daarnaast zetten we in op de breedte van video. Van strategie tot productie en nu ook live streaming. Dat maakt het dat we een hele waardevolle partner kunnen zijn die de beeldcommunicatie van hoog tot laag kan inzetten. Dat wordt gezien en gewaardeerd en op onze beurt zetten we dat weer om naar positieve energie, want daar zijn we eigenlijk aan verslaafd bij GIG."

De FD Gazelle is een award die jaarlijks wordt uitgereikt door het Financieel Dagblad en welke wordt toegekend aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.  

Gerelateerd nieuws

We'll do it live!

GIG heeft er een nieuw zusje bij: GIG live. Naast gave videoproduct...

Lees dit bericht

Emerce Eday: over de toekomst van Shopstreaming

Wat maakt Shopstreaming zo interessant? Tijdens Emerce Eday 2021 sc...

Lees dit bericht

Marketing na Corona

Het houdt iedereen bezig. Hoe moet ik verder? Wat als straks "alles...

Lees dit bericht