GIG scoort 3 nominaties voor Brabantse Communicatieprijs!

 16/07/2021

Als Brabants videobureau wil je deze prijs gewoon winnen, daarom zijn we extra trots op deze nominaties voor de Bonk 2020!

Brabants beste

Als je er naar streeft om hét videoproductie bureau van Brabant te worden, dan is deze een extra bijzondere om te willen winnen. Met 3 gave nominaties voor de Bonk, ook wel Brabantse Communicatieprijs, ondersteunen we onze ambities niet alleen van binnenuit. De Bonk wordt elk jaar uitgereikt aan de beste communicatie cases van Brabantse bodem. Op 16 september worden de winnaars bekend gemaakt. 

De nominaties ontvingen we in de categorie beeldcommunciatie en (digital) events. De laatste maakt het misschien wel extra bijzonder, gezien deze voor rekening komt van ons zusje GIG live, welke nog geen jaar bestaat en nu al de eerste nomintatie in de wacht sleept. Een mooier compliment bestaat niet. Nou oké, behalve winnen dan. 

In willekeurige volgorde, de 3 nominaties:

  • De brandfilm van Van Ham Tenten & Podia, waarvoor we een rasechte Brabantse film hebben gemaakt. Zien? Kijk deze link even
  • De documentaire voor ETZ, welke we maakten in coronatijd en werd uitgezonden door Omroep Brabant en Omroep Max. Bekijk hier de case. 
  • Dé Bingo Show, een concept ontwikkeld voor en door de samenleving om elkaar verder te helpen in barre tijden. Check hier meer. 

Gerelateerd nieuws

GIG kiest voor Goed Verhaal.

Als storyteller van het zuiden is het Brabantse video agency GIG cr...

Lees dit bericht

GIG opent tweede vestiging in Eindhoven

We slaan onze vleugels uit naar Eindhoven. Een logische stap, vol v...

Lees dit bericht

VISUAL STORYTELLING: VTS

Hoe geef ik mijn merk een levendige identiteit die mijn doelgroep p...

Lees dit bericht